Leverans av guldmynt och tackor till Europa
Centennial Precious Metals, Inc: Vi har hjälpt investerare i guldmynt och tackor sedan 1973
(Hemsida) (Hur man köper guld) (Bilder på guldmynt) (Daglig marknadsrapport) (Aktuellt guldpris)
(Förstagångsköpare) (Gulddiskussion) (ABC för guldboken) (Förgyllda åsikter) (Bilder på guldmynt)
(Europeiska klienter)

Onlineinformationspaket
(Om oss)


Översättningar: Deutsch .de, English .uk, Français .fr, Nederlands .nl, Svenska .se

köpa guldmynt
Hur du köper
guldmynt och guldtackor

Njuta en tidlös konstform i modern tid

USAGOLD
Centennial Precious Metals, Inc.
MÄKLARE MED HELTÄCKANDE SERVICE
Guld * Silver * Platina

Denver, Colorado
USA

Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.
USAGOLD Rated A+

--

Frågor? Prisförslag?

Köp guld i U.S. 1-800-869-5115
Köp guld i EU. 00-800-8720-8720

Fax. 1-303-399-6759

April 28; 1:47 pm
(amerikansk MST-tid)

Vår handelsdisk är

Öppettider

--

Sammanfattning av
produkter och tjänster

Guldmynt och guldtackor
Amerikanska buffel
Amerikanska örn
Kanadensiska lönnlöv
Sydafrikansk Krugerrand
Australiensiska känguru
Österrikiska filharmoni
De mest kända tackorna

Europeiska tackor från före 1933
Amerikanska 20-dollarsmynt i guld från före 1933

Vi säljer också mynt och tackor i platina, palladium och silver.
Alla mynt har konkurrenskraftiga priser!
Fråga oss innan du köper någon annanstans


Dagspriser på guld

1-800-869-5115
Handelsdisk
för löpande priser under dagen och beställningar


Fråga om. . .

Ädelmetaller IRA, pensionssparande, Pension, Vinstdelning

Förvaltning
George Cooper, ank. #102

Disk för mindre beställningar
För guldköp under 5 000 dollar
Jonathan Kosares, ank. #110

Guldmyntsaffären
köp dag och köp natt

Köp guldmynt online

Beställ ett kostnadsfritt
introduktionspaket

med vårt specialnyhetsbrev för kunder
Nyheter och Åsikter:
En kvartalsvis genomgång av prognoser, kommentarer och analyser om ekonomi och ädelmetaller
24 sidor

Begär kostnadsfri information!


Två viktiga länkar
för den ovana investeraren:

Skillnaden mellan att äga aktier och att äga metall


Vad du måste känna till innan
du köper guld för första gången

--


Om att äga guld:

"De senaste åren har guldet återfått sin dragningskraft på amerikanska investerare. Detta förnyade intresse för guld är inte så mycket ett skydd mot krigets förödelse som något betydligt mer subtilt – ett skydd mot risken för urholkning av tillgångar till en följd av ett internationellt sammanbrott för dollarn och ett därav följande ekonomiskt sammanbrott. De tydliga symptomen på en ansträngd valuta och ekonomi dominerar den amerikanska ekonomiska och politiska scenen. Litanian är välbekant: massiva budgetbrister i förbundsdelstaterna, en betungande och så gott som helt obetalbar statsskuld, en snabbt växlande utlandsskuld, ohållbara nivåer privat upplåning, konfiskatorisk beskattning, höga strukturella inflationsnivåer och sjunkande produktivitet över hela linjen. Det är emellertid inte många som förstår att dessa problem är djupt rotade och att de direkt påverkar livsdugligheten och värdet hos investeringsportföljer för alla amerikaner. Dessa problem har inte dykt upp från ingenstans och pockat på uppmärksamhet. De har varit med oss under en lång tid, och de har undan för undan urholkat själva grunden för den amerikanska ekonomin: värdet på den amerikanska dollarn - USD. Många hoppas att denna ständigt förvärrade situation försvinner av sig själv. Men de flesta av oss vet att detta inte är särskilt sannolikt. Mer sannolikt är att situationen kommer att förvärras."

ABC för guldinvestering

_____

Om att strukturera din guldportfölj:

"I allt väsentligt så finns det två olika slags guldinvesterare: de som vill skydda sig mot en katastrof och de som helt enkelt vill göra en vinst. Det finns också en tredje typ av investerare, som försöker kombinera bägge dessa målsättningar. Dina behov är avgörande för vad du tar med i din portfölj. Tänk efter ordentligt vilken av dessa tre kategorier du tillhör. Om du anser dig höra till kategorin "skydd mot katastrof" så måste du också utröna vilken typ av katastrof du anser vara mest sannolik - inflation, deflation eller bäggedera. Vad du kommer fram till i detta avseende är av avgörande betydelse för hur din portfölj ska struktureras. Portföljplanering är av naturen en mycket personlig syssla. Den kan inte utföras utan betydande medverkan från kundens sida. Gör din läxa. Det är mycket viktigt för processen. Ta kontakt med ett proffs för att planera din portfölj korrekt. Med det menar jag uttryckligen ett proffs inom guldbranschen. Börsmäklare, investeringsrådgivare, aktiefondexperter och liknande har mycket begränsade kunskaper inom detta specialområde. Ibland rör de till saker och ting mer än de är till hjälp. . . Antingen du vill skydda dina tillgångar, eller vill försöka göra en vinst, så måste du planera omsorgsfullt under ledning av ett guldproffs."

ABC för guldinvestering

_______

Kontakta våra kontor om du har frågor eller vill veta mer. Vi har hjälpt investerare att sprida riskerna i sina portföljer i mer än trettio års tid. Vi kan hjälpa dig.

en säker tillflyktsort för guld

Guld. Säker tillflyktsort.

Bygga din guldportfölj
Portföljspridning är den förståndiga investerarens kännetecken. För miljontals människor runt om i världen ingår guldägande i en klok riskspridning i den samlade portföljen. Det är en tidlös investeringsform som måste tillämpas på moderna tider. För att hjälpa dig att klara detta nödvändiga krav så erbjuder vi ett komplett utbud guldmynts- och guldtackeprodukter. Vi erbjuder fyra huvudgrupper av guldprodukter:

1. Moderna guldmynt och guldtackor
2. Historiska europeiska och sydamerikanska guldmynt till goda priser
3. Historiska amerikanska (USA) guldmynt till goda priser
4. Sorterade historiska amerikanska (USA) 20-dollarsmynt

Hur du strukturerar din portfölj beror på dina personliga ekonomiska behov och mål – gör det i samförstånd med en av våra erfarna och kunniga kundrepresentanter. Vi hjälper dig gärna att strukturera din portfölj för att klara dig igenom framtidens osäkerheter och maximera din avkastning. Nedan hittar du olika guldmyntlänkar, som tar dig till foton på och specifikationer för de olika produkterna.

Hur du köper guld i fem enkla steg
För nybörjaren kan uppgiften förvisso verka lätt skrämmande och något förvirrande, men portföljdiversifiering till guld är egentligen en rätt så enkel process som en del tenderar att göra mer komplicerad än den behöver vara. Det första hindret består i att du måste ha en god känsla för vad du vill att guld ska åstadkomma för dig. Sedan handlar det om fem enkla steg: [eller, se Hur du köper -- Europa]

1. Gör dig bekant med vårt utbud av guldmynt och guldtackor.

2. Ring vår handelsdisk för löpande guldpriser under dagen och för portföljkonsultationer.

FRAKTFRI LEVERANS för de flesta beställningar (utom för endast tackor och internationella beställningar) Begär mer information!

3.
Lås din beställning till aktuellt gällande pris per telefon.

4. Skicka betalning.

5.
Koppla sedan av medan vi expedierar din beställning.

Så enkelt är det!

Under de mer än 30 åren som vi hjälpt guldkunder med beställningar på från några hundra dollar till hundratusentals dollar – från Los Angeles till London – så har vi aldrig vare sig tillämpat något annat pris än det överenskomna eller inte levererat de metaller som beställts. Se våra
investeraruttalanden.

Våra erfarna kontaktpersoner är väl förtrogna med de fyra produktkategorierna och den roll som var och en av dem spelar i den sammantagna guldportföljen. Det räcker med ett telefonsamtal på några minuter för att komma fram till vad som sannolikt skulle fungera bäst för dig. Några av dem som kontaktar oss vet redan vad de vill ha med i sin portfölj. Om det gäller för dig så hoppar vi bara över de inledande stegen och går direkt till prissättningen och till att fastställa ditt köp.

I bägge fallen är du välkommen att ställa frågor.

guldmynt

Guldmynt -- se även guldtackepriser, priser i realtid
Likvida, flyttbara, vackra, mångsidiga – guldtackor och guldmynt är själva standarden för förmögenhet bland internationella investerare. Dessa nytillverkade föremål följer guldprisets utveckling och säljs till ett pris tillräckligt mycket över det dagliga spotpriset på guldmarknaden. Ovan syns de fyra högvolymguldmynt som vi säljer mest av. (Från vänster till höger: österrikisk filharmoni, amerikansk örn, kanadensiskt lönnlöv, sydafrikansk krugerrand)

Guldmynt – bilder och specifikationer:

Amerikansk buffelguldtacka

Australiensisk känguruguldtacka

Österrikisk filharmoniguldtacka

Kanadensisk lönnlövsguldtacka

Sydafrikansk krugerrandguldtacka

Amerikansk örnguldtacka

Olika guldtackor

Guldmynt i hela uns och delar av uns (1/10, 1/4, 1/2)
Guldtackor finns i standardstorlekar. (100 uns, kilo – 32,15 uns, 10 uns, 1 uns)

 

köp guldmynt från före 1933

Historiska europeiska och sydamerikanska guldmynt till goda priser
Dessa mindre, historiska mynt ger allt det skydd som är gemensamt för mynt och följer guldpriset, men eftersom de klassas som samlarobjekt erbjuder de på ett unikt sätt en ytterligare skyddsnivå för den privata investeraren. Med sin nettoguldhalt inom området en femtedels till en fjärdedels uns blir priset jämförbart med moderna guldmynt av jämförbar storlek. Ovan visas sju europeiska guldmynt från före 1933 med de allra högsta volymerna. Från vänster till höger, upptill: fransk tupp, fransk ängel, schweizisk Helvetia, belgisk Leopold. Från vänster till höger, nedtill: brittisk sovereign, holländsk gulden, tysk 20 mark.

Populära guldmynt – bilder och specifikationer:

Argentina (Argentino)

Belgisk 20 franc (Leopold)

Fransk 20 franc (Napoleon III)

Fransk 20 franc (ängel)

Fransk 20 franc (tupp)

Tysk 20 mark (Wilhelm II)

Brittisk sovereign (Victoria)

Brittisk sovereign (kungar)

Italiensk 20 lira (Umberto)

Nederländsk 10 gulden (kung)

Nederländsk 10 gulden (drottning)

Schweizisk 20 franc (Confederatio)

Schweizisk 20 franc (Helvetia)

Uruguay (5 pesos)

OBS: Från tid till annan spårar våra inköpare upp specialdepåer och andelar med ovanliga och sällsynta europeiska guldmynt från före 1933, till fördelaktiga priser. De går vanligtvis åt snabbt via vår väntelista. Tala om för din kontaktperson om du är intresserad av att köpa sällsyntare europeiska guldmynt när de blir tillgängliga. Vi tar gärna med dig i vår e-postbaserade månatliga köpargrupp.

 

St. Gaudens 20-dollarsmynt

Historiska amerikanska 20-dollarsguldmynt
Köps vanligen i stora volymer – på det sätt som investerare köper samtida mynt eller europeiska mynt från före 1933 – och erbjuder det skydd som ett samlarobjekt innebär men till priser ett skäligt steg över guldinnehållet. Amerikanska 20-dollarsguldmynt har en fast stark marknad med USA-baserade investerare, som föredrar dem för deras skönhet och familjära utseende.

Guldmynt – bilder och specifikationer:

USA 20 dollar (Liberty)

USA 20 dollar (St. Gaudens)

 

klassade guldmynt

Amerikanska 20-dollarsguldmynt, klassade
Denna del av guldmarknaden är till för de kunder som vill ha ett högre risk/belöningsförhållande i sin guldportfölj. Alla produkter inom denna kategori, som köpts genom oss, är bestyrkta och klassade av en oberoende tredjepartstjänst. Dessa samlingsbara guldmynt erbjuder en dubbel vinstpotential: För det första när priset på guld stiger. För det andra när priset stiger på grund av begränsad tillgång och stigande efterfrågan. Dessa mynt ska inte betraktas som ersättning för guldtackor och de billigare europeiska guldmynten från före 1933 – försäkringsaspekten på den normala portföljen.

Läs gärna igenom guldinformationssidorna på denna webbplats. Använd länkarna överst på sidan och ta reda på varför så många guldinvesterare har beslutat sig för att välja USAGOLD - Centennial Precious Metals till sitt guldföretag.

Till början ^

guldinvesteringsböcker

usa guldmynt och tackor
Hundraårsädelmetaller
Guldmynt och tackor sedan 1973

P.O. Box 460009
Denver, Colorado 80246-0009, USA

Vi erbjuder dig att kontakta vår handelsdisk
för offerter och inköpsinformation.

Köp guld i USA. 1-800-869-5115
Köp guld i EU. 00-800-8720-8720

13:00 till 24:00 GMT
mån-fre
admin@usagold.com

USAGOLD:s logotyp och stiliserade guldmyntsstapel är varumärken som tillhör Michael J. Kosares
Kommentarer om webbsidan till sitemaster@usagold.com

webbkarta - privacy & terms - disclaimer

© 1996-2011 Michael J. Kosares/USAGOLD Med ensamrätt